Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Imate li, pak, manji problem s masnim naslagama, a veći s lošim tonusom kože i mišića s namreškanim celulitom, tada se preporučuju terapija IRF-om (radiovalovima), radijalna endodermna terapija i elektroterapijski tretmani.

IRF metodom putem visokofrekventnih elektromagnetskih valova direktno se stimuliraju fibroblasti na prirodnu obnovu kolagenskih i elastinskih vlakana, ubrzava se mikrocirkulacija i metabolizam te pospješuje protok limfe, što daje izvanredan anticelulitni i tonificirajući učinak. Osim tijela, IRF metodom odlično se tretira i lice, to jest bore, podbradak i općenito koža lošeg tonusa i iscrpljena izgleda. Neki IRF s pravom nazivaju “peglom za kožu”, jer izglađuje neravnine i bore, zatežući kožu na potpuno prirodan način.
Elektroterapijski tretmani putem niskofrekventnih struja stimuliraju mišiće, podižu im tonus i oblikuju ih te troše zalihe masnoća oko njih.

Inovativni radiofrekventni aparat za ljepotu i zdravlje u Splitu se nalazi u Magnetic centru
Aparat Green IRF sjedinjuje karakteristike koje zadovoljavaju specifične potrebe dermatologa, estetskih kirurga, fizioterapeuta i kozmetičara. Na taj način samo jedan uređaj osigurava korisniku uspješnu terapiju kao što je uklanjanje bora, celulita i lokalnih masnih naslaga, kao i učinkovitu terapiju različitih patoloških stanja lokomotornog aparata.

U Magnetic centru s Aparatom Green IRF osigurava ugodnu i bezbolnu terapiju koja ne zahtijeva oporavak. Korisnik se po završetku terapije može vratiti svojim svakodnevnim poslovima i nije dodatno opterećen dragocjenom potrošnjom vremena za njegu po završetku terapije.

Radiofrekventna metoda djeluje na principu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu, što pospješuje lokalnu cirkulaciju i stimulira nastajanje novog kolagena u tkivu. Rezultat je vidno poboljšanje izgleda i tonusa kože. Koža postaje napetija, glatka i djeluje znatno mlađa u odnosu na izgled prije terapije. Terapija obično traje 30 do 45 minuta.

Magnetic centar ima obučene i školovane djelatnice za rad s aparatom radiofrekvencijom koje će Vam ujedno pomoći sa stručnim savjetom, slobodno se obratite našim djelatnicama za sve informacije.

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?