Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Aromaterapija u Magnetic centru

Aromaterapija se radi u Magnetic centru s metodom koja koristi biljna esencijalna ulja za obnavljanje (pomlađivanje kože), relaksaciju tijela i uma te osvježenje. U kupkama i masažama koriste se blagodati eteričnih ulja dobivenih od listova, cvjetova, plodova te korijenja. Izbor ovisi o individualnim potrebama klijenta. Aroma masaža preporučuje se za tretmane učvršćivanja kože, a osobito je učinkovita u borbi protiv stresa, unutarnjeg nemira i lošeg raspoloženja, jer utječe na postizanje ravnoteže

Eterična ulja su biljni proizvodi koja su bogatog sastava. Dobivaju se iz biljnih sirovina, a pri tom se koriste različiti dijelovi biljki: , kora, korijenje, cvjetovi, lišće, plodovi, sjemenje biljke.
Sva su ulja u nekoj mjerii antiseptična, a ovisno o svom sastavu, mogu imati i sljedeća svojstva: analgetično, baktericidno, fungicidno, viricidno, spazmolitično, diuretično, karminativno, mukolitično, ekspektorirajuće, sedativno, koleretično, tonizirajuće. Da bi ulja bila djelotvorna, nužno je da su prirodna i čista a to Vam upravo nudimo mi u Magneticspa centru.

Ona oplemenjuje i opušta naše fizičko tijelo, smiruje naš duh, vida ranjene emocije, bistri naše nejasne misli i još puno više od toga….. A sve to preko malenih, suptilnih ali izuzetno snažnih i moćnih kapljica eteričnih ulja koja kad jednom zamirišu u našem životu poželimo da tu zauvijek i ostanu.

Masaža je od davnine poznata i priznata metoda prevencije, liječenja i otklanjanja raznih tegoba.

Masažom djelujemo na tijelo, emocije, um i duh. Duboka relaksacija tijela i uma omogućava tijelu da se oslobodi stresa i toksina, da poboljša dotok kisika i hrane u organe, te da poboljša cirkulaciju.

Tretman aromaterapije s masažom je jedna od najpriznatijih i najkvalitetnijih načina upotrebe eteričnih ulja. S takvim tretmanom dobijamo slijedeće :

  • Pomaže uklanjanju kod mentalnog i fizičkog umora
  • Oslobađa nas kod kronične napetosti u ramenima, vratu i leđima
  • Potiče nam cirkulaciju u mišićima i prokrvljenost organa
  • Potiče nam probavu
  • Otklanjanja glavobolju i pomaže kod pms-a

Masaža tijela eteričnim uljima djeluje terapeutski gdje molekule ulja ulaze u kožu kroz pore i folikule gdje ih preuzima  krvna cirkulacija i limfa i putem krvi i limfe bivaju raznešene po cijelom organizmu.

Aromaterapija je kontrolirana upotreba eteričnih ulja u svrhu očuvanja i/ili unapređenja zdravlja tijela, uma i duha. Aromaterapija se bavi čovjekom, njegovim fizičkim, emotivnim, mentalnim i duhovnim potrebama, te pruža podršku u njihovom manifestiranju i realiziranju.

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?