Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dobrodošli u Magnetic Centar, vodeći centar za tretmane lica s dugom tradicijom i stručnim osobljem koje će udovoljiti potrebama Vaše kože, bez obzira na dob ili način života. Naša znanja i iskustvo omogućuju nam da Vam pružimo vrhunske tretmane lica bez potrebe za invazivnim postupcima kako biste zadržali mladolik izgled.

Znanstvena istraživanja su nedvosmisleno dokazala da redovni tretmani lica nakon 30. godine mogu produljiti mladost Vaše kože i održati je bez bora. U Magnetic Centar centru u Splitu nudimo različite tretmane lica koji uključuju čišćenje, piling, masku, masažu lica, njegu usana, programe protiv starenja i mnoge druge tehnike koje će Vašu kožu održati blistavom.

Naši tretmani imaju jasne ciljeve:
  • Čišćenjem lica uklanjamo slojeve mrtvih stanica i dubinski čistimo pore, čime sprječavamo akne i ostavljamo kožu svježom i sjajnom.
  • Balansiranjem postižemo ravnotežu između različitih područja lica, poboljšavamo teksturu kože, općenito njezino zdravlje i sam izgled.
  • Hidratiziramo kožu najkvalitetnijim kremama kako bismo joj pružili potrebnu vlagu i nahranili ten.
  • Zatezanje i posvjetljivanje kože radiofrekvencijom pružaju mlađi, čvršći, svježiji i ljepši izgled.

U Magnetic Centar centru svaki tretman lica uključuje čišćenje, piling, toniranje i hidrataciju kože. Naši tretmani će Vam pružiti osjećaj ugode i opuštenosti, a Vašu kožu učiniti mekšom i čišćom.

Prije svakog tretmana lica, naše stručno osoblje će obaviti konzultaciju s Vama kako bi definiralo tip kože i teksturu te odabralo tretman koji će zadovoljiti Vaše želje i potrebe. Uspjeh tretmana ovisi o kvaliteti preparata i aparata koje koristimo. U Magnetic Centar centru koristimo isključivo provjerene aparate s ISO certifikatima poput LPL-a, Twin Systema, Green IRF-a (radiofrekvencija za lice), Dijamantne dermoabrazije te kreme renomiranih brandova kao što su Selvert, Becos, Afrodita i Maria Galland.

Naši kozmetički tretmani lica traju 1,30 sati i ostavit će Vašu kožu osvježenom, mekom i elastičnom. Iznenadite sebe novim izgledom prilikom izlaska iz našeg salona!

Posjetite Magnetic Centar centar i dozvolite nam da se pobrinemo za Vašu kožu na najkvalitetniji način. Vaša ljepota i zadovoljstvo su naša najveća nagrada.

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?