Skip to content Skip to footer
Magnetic Spa Centar
Iskustvo potpune ljepote, zdravlja i dobrog življenja

"Dobrodošli u magični svijet Magnetic Spa centra. Pokrenite se s nama!"

Katija Cikojević

O nama

Magnetic centar

Ekskluzivno odredište ljepote i opuštanja u Splitu već 20 godina! Sa strašću prema vrhunskoj usluzi i visokim profesionalnim standardima, Magneticspa centar je postao sinonim za kozmetički i pedikerski salon koji privlači klijente iz svih krajeva.

Uživajte u širokom spektru tretmana koji su dostupni na jednom mjestu, kreiranom kako biste pronašli savršenu ravnotežu između opuštanja i obnove. Naša ljubazna i visokoeducirana ekipa posvećuje posebnu pažnju svakom klijentu, stvarajući personalizirano iskustvo koje će premašiti sva vaša očekivanja.

Naša stručnost nije samo u našem dugogodišnjem iskustvu, već i u stalnom praćenju najnovijih metoda i tehnologija u području medicinske kozmetike. Bez obzira tražite li klasične tretmane ili posebne tretmane za uklanjanje celulita i mršavljenje, naša visokoobrazovana ekipa će koristiti najnovije kozmetičke i medicinske metode kako bismo postigli izvanredne rezultate.

U Magneticspa centru koristimo samo vrhunske preparate poznatih i provjerenih kuća poput Becos, Sotys, Maria Galland i Afrodita, pružajući vam samo najbolje za njegu vaše kože i tijela.

Naša predanost vašem zadovoljstvu je naš glavni cilj. Svaka klijentica dobiva individualni pristup, detaljnu analizu i konzultaciju kako bismo odabrali najbolji tretman koji će zadovoljiti vaše potrebe i ciljeve. Naše ljubazno osoblje će vas pratiti kroz cijeli proces, pružajući podršku i savjete, te osiguravajući da postignete željene rezultate.

Kao vrhunski kozmetički salon, osiguravamo visoke higijenske standarde, koristimo najnoviju tehnologiju i prilagođavamo se vašim potrebama i rasporedu. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada, i s ponosom gradimo dugoročne odnose s našim zadovoljnim klijenticama.

Dođite i otkrijte razlog zašto je Magneticspa centar izbor broj jedan za sve vaše potrebe ljepote i wellnessa u Splitu. Prepustite se stručnom timu koji će vas transformirati i pružiti vam neprocjenjivo iskustvo njege i opuštanja.

Naše osoblje

Upoznajte naše stručnjake

Katija Cikojević Magnetic Centar

Dora Cikojević

Menadžer
Nina-Vuletić-Magnetic-Centar-Split

Nina Vuletić

Voditeljica
Ivana Terze - Magnetic-Centar-Split

Ivana Terze

Expert za tretmane lica
Ana Turković

Ana Turković

Ekspert za lice, tijelo, puder obrve
Mirjana-Vrdoljak-Magnetic-Centar-Split

Mirjana Vrdoljak

Expert za trajni lak i pedikuru
Macgnetic Centar

Nudimo zdrava rješenja

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?