Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

U Magnetic centru našim klijentima pristupamo individualno i za vrijeme tretmana posvećujemo im svu pozornost, što se danas, s obzirom na razvoj “hladne” tehnologije osobito cijeni.

Na ovakav topao, srdačan i predan pristup klijenti odgovaraju ponovnim dolaskom

Svi koji nas posjete zbog celulita uvjere se da je njega, kao i strija, nakon svakog tretmana sve manje. Koža postaje glatkija, prokrvavljena, vidno pomlađena, nahranjena i lijepe boje, i što je najvažnije – centimetri se smanjuju!

Klijentice su oduševljene rezultatima i s ponosom možemo reći da nam dame dolaze najviše na temelju osobne preporuke, što je  najveća nagrada za naš rad i uloženi trud pri svakom tretmanu.

Masne naslage se također gube, a mišići zatežu… Ne smijete zaboraviti da je celulit puno teže odstraniti nego višak masti, a trebate znati i da rješenje toga problema postoji.

Kombinacijom naših aparata, koji su jedinstveni na tržištu, možemo doći do vrhunskih rezultata u rješavanju problema povezanih sa svim negativnim promjenama na koži i starenjem lica.

Anticelutne tretmane tako radimo u kombinaciji aparata i masaža ovisno o problemu koji riješavamo. Zato u Magneticspa centru o svakom klijentu posebno vodimo brigu a riješenje problema prepustite stručno osposobljenim djelatnicama Magneticspa centra.

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?