Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

U Magneticspa centru radimo masaže prema Vašim potrebama, i to:

Klasične masaže


Pod tim imenom podrazumijevaju se uglavnom masaže razvijene u Europi. Njihova je glavna odlika da djeluju relativno jakim pritiskom i s ciljem opuštanja mišića i odstranjenja mliječne kiseline. U tu grupu spadaju medicinska, sportska, švedska i četveroručna masaža.

Hot stone masaža

Ova masaža razvijena na temelju drevnih tradicija. Naime, korištenje toplog kamenja u terapeutske svrhe staro je gotovo koliko i čovjek. U tradicijama drevnih civilizacija kamenje se upotrebljavalo u obredima, dijagnostici i liječenju. Kombinira toplo i vrlo toplo kamenje specijalnog vulkanskog podrijetla koje dugo zadržava postignutu temperaturu, s hladnim kamenjem. Hot stone masaža jedinstvena je tehnika koja omogućuje prožimanje termodinamičkih blagodati bazaltnog kamenja i blagotvornih svojstava eteričnih ulja. Rezultat je iznimno opuštajući doživljaj u kojem se sjedinjuju energija Zemlje i moć eteričnih ulja. Tijekom masaže iz organizma se oslobađa suvišna tekućina i uklanjaju toksične tvari. Masaža kamenjem prikladna je za one koji se žele osloboditi napetosti i grčeva u mišićima.

Pinda Sweda masaža

Znanje Istoka i snaga prirode! 

Vrsta masaže koja izuzetno dobro djelue na bolne mišiće, reumu, limfu, i čišćenje organizma.Tretman izuzetno opuštajućeg učinka, duboka relaksacija dovodi tijelo do ravnoteže (balans energije).

Male pamučne vrećice punjene gingerom, zagrijane u karita maslacu, sa uljem marelice ( izuzetno hranjivo djelovanje na suhu, umornu kožu ) pokretima masaže “bude” moždane stanice, opuštaju i prokrvljuju tkivo te ga oslobađaju od toksina.

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?