Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nježnost i urednost svake osobe. Zbog toga je nastala želja za njegovanim rukama i uređenim noktima. Nokti su toliko nezaobilazna kategorija da su postali dio životnog trenda, njegovane ruke i nokti danas više nisu ukras već stalna potreba i stil suvremene žene.

Zato je važno sprovoditi tretman manikira barem jednom mjesečno. U Magneticspa centru pored uobičajenog oblikovanja noktiju, poliranja noktiju i sređivanja zanoktica, trudimo se da posvetimo pažnju i samoj njezi, pa tako u sklopu manikira obavezno radimo piling ruke i masažu preparatima na bazi parafinskog ulja.

Ako želite luksuzne nokte modernog dizajna, trebate posjetiti Magnetic centar u kojem se koriste provjereni preparati a tretman će Vam odraditi stručno osposobljene djelatnice.

Manikir french

Riječ je o manikuri koja prvenstveno radi na njezi ruku – od natapanja, masiranja, rezanja zanoktica do nanošenja svijetlog laka za nokte, nakon čega se bijelim lakom iscrtava rub koji prati krivulju nokta.
Francuska se manikura od klasične razlikuje samo u ovom posljednjem koraku, a zajedničko im je da su ruke na kraju svega opuštene i mekane, a nokti preporođeni.

Parafinski tretman ruku:

Ljekovito djelovanje parafina je poznato kako u medicini , tako i u kozmetici. Parafin se koristi za hidrataciju kože ruke, a ima i prijatno toplotno djelovanje na kosti i zglobove.

Preporučuje se kod ekcema, izrazito suhe kože, grubih zanoktica, koje se brzo stvaraju. Kako bi se produžio toplotni efekat parafina, ruke se umotavaju u foliju i stavljaju u frotirske rukavice. Parafinsko pakovanje se drži 15 minuta, a zatim se nanosi hranljiva krema.

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?