Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jeste li spremni osjetiti blagodati terapije koja kombinira kompresiju i limfnu drenažu? Predstavljamo vam Presso terapiju – inovativni tretman koji će obnoviti vaše tijelo i pružiti vam osjećaj potpune relaksacije.

Što je to Presso terapija? Presso terapija je tehnika koja koristi kompresiju i limfnu drenažu kako bi potaknula cirkulaciju, eliminirala toksine i potaknula regeneraciju stanica. U Magnetic Centru, koristimo napredan Presso aparat koji nudi brojne prednosti za vaše tijelo i blagostanje.

Prednosti Presso terapije:

  1. Poboljšana cirkulacija: Presso terapija koristi cikluse kompresije i dekompresije koje potiču cirkulaciju krvi i limfe. Ova poboljšana cirkulacija pomaže u eliminaciji toksina, uklanjanju viška tekućine i poticanju regeneracije stanica.
  2. Detoksikacija: Tijekom Presso terapije, limfni sustav se stimulira kako bi učinkovito uklonio nakupljene toksine i otpadne tvari iz tijela. To doprinosi čišćenju tijela, smanjenju natečenosti i poticanju prirodnog procesa detoksikacije.
  3. Smanjenje oticanja: Kompresijska terapija Presso tretmana pomaže u smanjenju oticanja i natečenosti, posebno u području nogu, gležnjeva i stopala. Ovo je izvrsno za one koji pate od problema s cirkulacijom, dugotrajnog sjedenja ili stajanja.
  4. Opuštanje i dobrobit: Presso terapija pruža osjećaj opuštanja i blagostanja. Kompresijska masaža stimulira oslobađanje endorfina, hormona sreće, što vam pomaže da se osjećate opušteno i zadovoljno.

U Magnetic Centru, naši stručnjaci će pružiti individualizirani pristup i prilagoditi Presso terapiju vašim potrebama i ciljevima. Tijekom tretmana, možete se opustiti i uživati u ugodnoj atmosferi našeg Centra.

Posjetite nas i doživite čaroliju Presso terapije u Magnetic Centru. Osjetite kako se napetost i umor rastapaju dok se opuštate u našim udobnim prostorima. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam rezervirali termin i započeli put prema obnovljenom tijelu i umu!

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?