Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

LPL fotoepilacija je foto pomlađivanje lica svjetlosnim efektom izuzetno učinkovita.

FOTOEPILACIJA  je trajna depilacija, uklanjanje dlaka s lica i tijela.

LPL aparat najbolji u Splitu posjeduje Magnetic centar. LPL aparat najbolji  je za uklanjanje dlačica s lica i tijela potpuno sigurna, bezbolna i brza a radi na bazi  Intenzivnog pulsirajućeg svjetla.

Svjetlost koju upucavamo u kožu, pretvara se u folikulu dlake u toplinsku energiju koja spaljuje korijen dlake.

Da bi spaljivanje bilo uspješno dlaka mora biti u fazi rasta, tj. u anagenoj fazi.

Za razliku od klasičnog LPL aparata, MULTIPOWER uređaj nudi puno širu paletu glede odabira samog oblika tretmana. Odlikuje se većom rezolucijom prilikom podešavanja snage i time omogućuje zadovoljenje kvalitete tretmana i kod najzahtijevnijih klijenata.

Zato postupak treba ponavljati više puta, ovisno o debljini i boji dlake i kože,
te o svjetlosnim zrakama. Postupak se ponavlja svaka 3 tjedna, a između tretmana dlake se ne bi smjele čupati, već po potrebi brijati, kako bismo sačuvali korjen kojega uništavamo bljeskom.

Postupak više nije bolan, jer naš aparat sadrži sondu za CRYO TERAPIJU,  kojom nakon tretmana vršimo hlađenje područja koje smo obrađivali. Time sprečavamo nastanak bilo kakvih promjena na koži.

Ovim postupkom po želji možemo anestezirati područje koje se obrađuje. Kako tijelo tako i lice.

Jedini LPL aparat u Splitu koji ima u sebi i CRYO terapiju se nalazi u Magneticspa centru u kojem će Vam stručno osposobljene djelatnice odraditi tretmane trajnog uklanjanja dlačica.

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?