Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Otkrijte tajnu blistave kože uz Dermafrack lica u Magnetic Centru – vašem vodećem odredištu za kozmetičku medicinu u Splitu!

Dermafrack je revolucionarna metoda koja koristi naprednu tehnologiju kombiniranja mikroiglica i visokofrekventnih radiovalova kako bi dubinski hidratizirala i pomladila vašu kožu. Ova inovativna tehnika ciljano isporučuje hijaluronsku kiselinu i druge aktivne sastojke u dublje slojeve kože, potičući regeneraciju i obnovu kože iznutra.

Što čini Dermafrack jedinstvenim? Prvo, tretman je potpuno prilagođen vašim potrebama. Naš tim stručnih kozmetičkih medicinskih stručnjaka pažljivo će procijeniti stanje vaše kože i razviti personalizirani plan tretmana koji će vam donijeti najbolje rezultate. Bilo da se borite s dehidracijom kože, gubitkom tonusa ili finim linijama i borama, Dermafrack će intenzivno hidratizirati, pomladiti i oživiti vašu kožu.

Drugo, Dermafrack je neinvazivan, bezbolan i ne zahtijeva nikakvo razdoblje oporavka. Mikroiglice Dermafracka nježno prolaze kroz površinu kože, potičući prirodnu proizvodnju kolagena i elastina. Ovaj postupak također potiče povećanu apsorpciju hijaluronske kiseline i drugih hranjivih tvari, što rezultira hidratiziranom, zategnutom i blistavom kožom. Možete se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima s novim sjajem na licu.

Kod defmafracka koristimo visoko koncentrirane ampule koje prilagođavamo potrebi koze svakog klijenta.
Nakon tretmana Dermafrackom, primijetit ćete trenutne rezultate. Vaša koža bit će nahranjena, hidratizirana i zategnuta, s vidljivo smanjenim finim linijama i borama. Ovaj tretman također pomaže u ravnoteži tena, poboljšava teksturu kože i smanjuje pore. Vaša koža će izgledati osvježeno, mlađe i blistavo, dajući vam samopouzdanje i sjaj koji zaslužujete.

Povjerite svoje lice stručnjacima u Magnetic Centru i doživite transformaciju s Dermafrackom lica. Naša stručnost, vrhunska kvaliteta tretmana i individualni pristup osigurat će vam potpuno zadovoljstvo. Pridružite se brojnim oduševljenim klijentima koji su već iskusili rezultate Dermafracka i osjetite razliku koju pruža.

Posjetite našu web stranicu Magnetic Centra ili nas kontaktirajte telefonom kako biste rezervirali svoj Dermafrack tretman danas. Prepustite se luksuznom iskustvu pomlađivanja kože i osjećajte se samopouzdano i sjajno s Dermafrackom u Magnetic Centru, vašem pouzdanom partneru za ljepotu i njegu kože u Splitu.

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?

ŽELITE PRIMATI OBAVIJESTI?