Zerona hladni laser

zerona laser

Zerona green laser je prvi neinvazivni laser za preoblikovanje tijela koji efektivno uklanja masnoću bez negativnih nuspojava koje se javljaju kirurškim metodama.

Mnogobrojna istraživanja su dokazala efektivnost neinvazivne procedure Zerona na preoblikovanje tijela te je odobren od FDA

Zerona tretman, koji se u preko 17 kliničkih studija (Sham-controlled, randomized, double-blind, multi-center study) pokazao kao tretman koji dokazano smanjuje celulit i centimetre na tretiranom području, jedan je od najtraženijih tretmana oblikovanja tijela u SAD-u. Njegovo djelovanje potvrdila je i činjenica da posjeduje FDA odobrenje za uklanjanje masnih naslaga, kao i za redukciju celulita.

Kako djeluje tretman Zerona? Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koji njen sadržaj izlazi van te se potom prirodnim putem izlučuje kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida. Zerona je ekspresno rješenje, što znači da u samo dva tjedna možete uskočiti u manji konfekcijski broj. Potrebno je odraditi minimalno 6 tretmana, svaka dva do tri dana, a njihovo preskakanje se ne preporuča, jer može veoma utjecati na krajnji rezultat.

Zerona njegovim tretmanima (6 tretmana od dva do tri tjedna) u prosjeku se izgubi do 10 cm. Tretmani aparatom Zerona su za muškarce i žene, s kojom dobivate odlične rezultate i promjene su vidljive  više od jednog konfekcijskog broja.

Zerona laser pruža pacijentu sigurnu alternativu kirurškim metodama. Ako pacijent nije siguran da li je spreman za kirurški zahvat poput liposukcije, Zerona laser je sigurna alternativa kako bi se bezbolno uklonile masnoće.

Zerona tretmani su 100% neinvazivni i tokom tretmana nema osjećaja nelagode,  odmah nakon tretmana možete nastaviti sa uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Bezbolni tretman, bez vremena oporavka, u samo 30 minuta nekoliko puta tjedno 10 cm manje.

PARTNERI