lakiranje

Geliranje noktiju i umjetni nokti!

U Magneticspa centru djelatnice su stručno osposobljene i posjeduju certificikat za rad umjetnih noktiju kako bi Vam pružili najbolju uslugu u ugradnji umjetnih noktiju u Splitu. Vrhunska usluga, profesionalizam, ljubaznost, pouzdanost i garancija usluge su naši prioriteti u poslovanju. Takvim odnosom i pristupom u našem dugogodišnjem radu stekli smo brojne stalne klijente.

Djelatnice Magneticspa centra su uvijek na edukacijama za nove tehnike ugradnje i geliranja noktiju, a uskoro će se u Magneticspa centru održavati škola za rad s gelovima za nokte i tehniku crtanja noktiju. Pomoću geliranja omogućujemo potpuno prirodan izgled nokta i vrlo njegovanu ruku.
Geliranje noktiju je dugotrajni posao koji zahtijeva, veliki trud, visoku kvalitetu materijala i educiranost osoblja. Nakon ugradnje nokat mora estetski dobro izgledati biti dugotrajan i čvrst.

Ugradnjom nokti rješavaju se problemi poput lomljivih noktiju, griženje noktiju i noktiju koji se listaju.

U Magneticspa centru djelatnice su obučene i posjeduje certifikat od Juliana Nails Academy za obavljanje geliranja noktiju i ugradnju umjetnih nokti.
Juliana Nails njemačka je tvrtka, koja je profesionalna kuća u njezi ruku i noktiju. Sa svojim poslovnim iskustvima stvorila je cijeli set profesionalnih proizvoda za njegu prirodnih noktiju i ruku te različitih tehnika za ugradnju nokti..

Ova njemačka tvrtka osigurava najveću kvalitetu proizvoda za izradu gela za nokte, koji su fleksibilni i otporni, te puno duže traju od ostalih gelova na tržištu.

Sve materijale, gelove, lakove i dr. vezano za rad s noktima od sad možete kupiti u Magneticspa centru.

Umjetni nokti daju nevjerovatan izgled ruku i samih noktiju. Nevjerovatno koliko nokti mogu učiniti da cijele ruke izgledaju nježne i njegovane. Sveukupni izgled je prekrasan.

Nokti trebaju izgledati prekrasno da bi sveukupni dojam neke osobe bio lijep. Nokti nam pokazuju i samu higijenu i urednost neke osobe. Ako nokti i kožica oko nokta nisu uređeni, sami dojam je loš i neuredan izgled žene.

Gelirani nokti su fleksibilni i izdržljivi te se moraju održavati kao i sve u životu želimo li da budu lijepi i zdravi. Geliranjem štedimo na vremenu, jer je dovoljno urediti ih jedanput mjesečno, a ako nisu gelirani svi znamo da nam svakodnevno uređivanje oduzima naše dragocjeno vrijeme što je puno više od sat vremena mjesečno.

PARTNERI