Tretmani lica

tretmanilica

U MagneticSpa centru radimo najbolje tretmane lica sa dugom tradicijom, obučenim i školovanim djelatnicama, a koji su potrebni svakoj koži bez obzira na starosnu dob i način života.

Nisu Vam potrebne operacije kako biste zadržali lijepo lice.  Znanstvena istraživanja su pokazala ako se nakon 30-ih godina rade tretmani lic i na taj način lice može dugo vremena zadržati lijep  izgled bez bora.

To uvelike ovisi o tipu tretmana koji koristimo, aparatima, kremama.  U MagneticSpa centru u Splitu tretmani lica sadrže čišćenje, peeling, maska, masaža lica, njega usana, programi protiv starenja, a njihoviglavni ciljevi su:

  • Čišćenjem lica  uklanjamo slojeve mrtvih stanica na koži  i dubinski  čistimo pore koje pomaže u prevenciji akni i kožu čini svježijom i sjajnijom
  • Balansiranjem stvaramo ravnotežu između različitih područja lica, poboljšavanje teksture kože, njeno općenito zdravlje i sam njen izgled
  • Hidratiziramo kožu najboljim kremama kako bi koža bila dobila dovoljno vlage i hranjenje tena
  • Zatezanje i posvjetljivanje kože radiofrekvencijom  čini izgled naše kože mlađim, čvršćim, svježijim i ljepšim.

U MagneticSpa centru  svi tretmani lica obuhvaćaju čišćenje, piling, toniranje i vlaženje naše kože. Tretman lica u MagneticSpa centru učinit će da se osjećate ugodnije, opuštenim , a Vašu kožu čini mekšom i čišćom.

U MagnetiSpa centru prije svakog tretmana lica stručne osposobljene djelatnice obavit će  konzultaciju s Vama prije tretmana, u kojoj kozmetičarka definira Vaš tip kože i njenu teksturu i onda odlučuje o tretmanu koji zadovoljava Vaše želje i potrebe. Uspjeh tretmana ovisi i o preparatima i o aparatima koje koristimo, a u MagneticSpa centru se isključivo koriste provjereni aparati s ISO certifikatima LPL, Twin System, Green IRF ( radiofrekvencija za lice), Dijamantna dermoabrazija i kremama provjerene kvalitetekozmetikom Selvert, Becos, Afrodita, Maria Galland.

Kozmetički tretman lica u MagneticSpa centru traju 1.30h i Vašoj koži ostavlja osjećaj osvježenja, mekoće i gipkosti.

Provjerite svoj izgled prilikom izlaska iz salona!

PARTNERI